NEWA е изработена от експертите на ENDYMED Medical, световен лидер в медицинските естетични устройства, известен с предоставянето на RF технология на дерматологични клиники по целия свят. NEWA е с доказана клинична технология, одобрена от FDA.

Доверена технология

Радиочестотната терапия се използва за подобряване на кожата от десетилетия. Това е една от клинично утвърдените технологии за стягане на кожата. Напълно безболезнена, безопасна и неинвазивна, тя се превръща в предпочитана терапия против стареене за професионалистите в индустрията по целия свят.

Уникалната, патентована технология 3DEEP безболезнено доставя контролирана енергия дълбоко в кожата. Това създава топлина, за да стимулира кожата към естествено производство на нов колаген и да изглеждате и да се чувствате по-млади и сияещи.

Нежна топлина

Електродите на устройството NEWA произвеждат лека топлина при контакт с кожата. Радиовълните, излъчвани от устройството проникват в по-дълбокия слой на кожата, подмладявайки кожата отвътре навън.

Стимулиране на нов колаген

Уникалната, патентована технология 3DEEP на NEWA доставя контролирана енергия, без никаква болка или риск, като активира естественото производство на нов колаген. NEWA е клинично доказано, че увеличава производството на колаген в кожата с 3,8% за 12 седмици. Това са почти четири години естествена загуба на колаген!

КЛИНИЧНО ИЗСЛЕДВАНЕ

Ползите от устройството NEWA върху производството на колаген в кожата са клинично тествани върху участници с различни типове кожа на възраст от 37 до 65 години. За период от три месеца лицата, участвали в проучването са използвали NEWA 3 пъти седмично през първите 4 седмици и два пъти седмично през останалите 8 седмици. Резултатите са оценени от дерматолози.

КЛИНИЧНО ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ
от участниците показаха подобрение в общия вид на бръчките.
1 %
от участниците са показали подобрение в текстурата на кожата.
1 %
от участниците показаха увеличение на производството на колаген в кожата
1 %

Дългосрочни резултати и сертификати за качество

Клинично проучване, одобрено от FDA, показва, че има продължително намаляване на появата на бръчки до 3 месеца след завършване на препоръчителния курс от процедури.

Активиращ гел

NEWA Lift Gel е подходящ за всеки тип кожа и гарантира, че енергията се фокусира прецизно в най-дълбокия слой на кожата и е обогатен с успокояващи и естествени елементи за стягане на кожата.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Процедурите с NEWA са напълно безболезнени, защото енергията се фокусира директно в дълбокия слой на кожата и не засяга горния слой на кожата. Процедурите NEWA Ви дават приятно усещане като приятен топъл масаж.

NEWA не трябва да се използва, ако имате рани, мехури или друго необичайно състояние на кожата. Препоръчваме всеки, който страда от някакво специфично кожно заболяване на лицето, да се консултира със своя дерматолог, преди да използва апарата NEWA.

Можете да използвате апарата NEWA 2 седмици след инжектиране на ботокс или филър (хиалуронова киселина).

Винаги се препоръчва да предпазвате кожата си със слънцезащитен крем, когато се излагате на слънце. Процедурата NEWA за стягане на кожата няма да направи кожата ви по-чувствителна към слънчева светлина. Въпреки това, прекомерното излагане на слънце може да допринесе за отпускане на кожата. Не забравяйте да бъдете внимателни на слънце и да предпазвате кожата си.

Бременността и кърменето са противопоказания за почти всички процедури. Това е период, характеризиращ се с хормонални промени, които не могат да бъдат предвидени и могат да повлияят на състоянието на кожата. Ето защо, за по-сигурно, не препоръчваме да извършвате процедури през този период.

NEWA е уникално проектирана и тествана за третиране на лицето и двойната брадичка.

Ние препоръчваме първия месец интензивни процедури с NEWA, последвано от 2 поддържащи процедури седмично. Въпреки това, ако желаете да продължите с по-интензивен график с NEWA от 4-5 процедури седмично дори след първия месец, можете да го направите, когато ви е удобно.

Препоръчваме да не използвате NEWA върху метални тела, за да избегнете възможен дискомфорт.

NEWA не е препоръчителен за използване на челото, поради  не добрият контакт на костната подложка.

Песмейкър
Ако имате имплантиран пейсмейкър, аритмия или друго тежко сърдечно заболяване потокът на електрическа енергия през тялото може да увреди пейсмейкъра и да причини сърдечни аритмии.
-Бременност или кърмене
-Автоимунни заболявания или диабет
Заздравяването на кожата в тези случаи може да бъде увредено.
– Имате лезии в зоната на третиране
– Имате нарушения на кръвосъсирването
– ако приемате лекарства за разреждане на кръвта
Механичният масаж от устройството може да предизвика кожни хематоми.
-Използвате или сте използвали изотретиноин (Accutane) през последните 6 месеца
-Хора със зрителни затруднения не трябва да използват устройството
-Хора, които имате кожа тип V или VI по Fitzpatrick (тъмна кожа) (безопасност и ефективност на устройството, когато се използва при лица с по-тъмна кожа или които може да са склонни към обезцветяване на кожата и хиперпигментация).NEWA трябва да се използва само от тип кожа по Fitzpatrick I – IV.
Ако се съмнявате относно друго медицинско състояние или лекарство, което може да повлияе на процедурата, моля, консултирайте се с Вашия лекар.

NEWA може да се използва върху кожа със слънчев тен. Въпреки това, ако имате слънчево изгаряне и кожата Ви е зачервена и чувствителна, избягвайте процедура с NEWA, докато зачервяването и чувствителността изчезнат.

Не използвайте NEWA върху зони с розацея, бенки, брадавици, отворени рани, ракови лезии или други кожни заболявания. Не използвайте NEWA върху зачервена кожа или кожа с разширени капиляри (Cuprose).

Препоръчваме да изчакате 7-10 дни след микронидлинг или професионално лазерно лечение, за да позволите на кожата Ви да заздравее, преди да възобновите процедурите с NEWA.

NEWA се препоръчва да се използва при жени в менопауза NEWA стимулира възстановяването на колагена на кожата отвътре навън, за да намали бръчките, да повдигне и стегне кожата Ви.

За да постигнете максимални резултати от процедурите с NEWA, се препоръчва да извършите пълна серия от процедури 4-5 пъти седмично за период от 1 месец. След края на първия месец можете да продължите поддържащите процедури 2 пъти седмично.

Не използвайте устройството над очите си, върху клепачите си или по-близо до очите Ви от границите на орбиталната кост.

Можете абсолютно да използвате NEWA успоредно с другите си процедури за кожа. Препоръчваме обаче да не използвате NEWA седмица преди и седмица след Вашите професионални процедури.

Retin-A  стимулира нов колаген, като действа като повърхностен ексфолиант (вид микродермабразио). Той е силен локален крем и може да има потенциални странични ефекти, включително обриви, зачервяване и лющене на кожата. По тази причина НЕ препоръчваме използването му по време на процедури с NEWA.

Shopping Cart