NEWA е най-клинично доказаният уред за домашна употреба.

"Наистина харесвам начина, по който NEWA кара кожата ми да изглежда и да се чувства невероятно свежа и стегната. Не само аз забелязах разликата, но и от приятели и семейство получих прекрасни комплименти! Използвам NEWA от малко повече от 4 седмици и кожата ми е по-гладка и стегната, наистина усещам разликата – особено когато си слагам грим. Вече го препоръчах на приятелки!"
Михаела
40 години
"Използвам NEWA вече шест седмици и наистина съм впечатлена от резултатите. Спазвам протокола за работа, за да постигна наистина най-добри резултати - през първите четири седмици го използвах пет пъти седмично за тридесет минути, сега го използвам само два пъти седмично. Смятам, че тридесет минути на ден си струват, защото е толкова релаксиращо. Кожата ми се чувства и изглежда страхотно - много по-гладка е. Възхитена съм!"
Катерина
52 години

Препоръчва се от дерматолози и пластични хирурзи

NEWA е най-клинично доказаният уред за домашна употреба, с научни изследвания, публикувани в престижни международни медицински списания, които показват незабавни видими резултати, които продължават да се подобряват месеци след терапията.

„Доставайки тази технология в уред за красота за домашна употреба NEWA, производителите на ENDYMED наистина вдигнаха летвата. За първи път е позволено на пациентите да се насладят на резултатите от клинично доказана процедура в уюта на собствения си дом. Всъщност съм убеден, че няма да получите по-ефективно процедура за стягане на кожата извън естетична клиника – и това е нещо наистина вълнуващо.”
Д-р Крис Ингълфийлд
КОЗМЕТИЧЕН И ПЛАСТИЧЕН ХИРУРГ В LONDON BRIDGE SURGERY & AESTHETIC CLINIC, MBBS, FRCS

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА ПО-СТЕГНАТА КОЖА С
НАМАЛЕНИ БРЪЧКИ И ПО-СИЯЕН ВИД?

Купете NEWA днес и започнете да виждате незабавни резултати!

Shopping Cart