СЪБИТИЕ „КРАСОТАТА КАТО НАЧИН НА ЖИВОТ“

Ела да отпразнуваме заедно рождения ден на NEWA. Tвоя помощник в грижата за красотата вкъщи! Клинично доказано стимулира производството на колаген в кожата и помага за намаляване на фините линии в рамките на само 12 седмици.

Дата: 11.05.2024

Място: My Flex Twins: Coworking Sofia

гр.София, Студентски град, ул. „Никола Габровски“ 79

Какво те очаква на събитието?

 10:30 – Старт на събитието.

 11:00 – 11:30 – Предимства да се погрижиш за себе си вкъщи с Newa

11:30 – 12:00 – Eucerin SUN – слънцезащита отвъд UV защитата
Д-р Варта Киркорян medical manager на Eucerin Bulgaria

 12:00 – 12:30 – Какъв фон дьо тен да изберем през лятото?  Мирена Събева  козметолог и създател на Odonata Cosmetics и грим- демонстрация от Илияна Кръстева гримьор и създател на студио Beauty creator.

 12:30 – 13:00 – Кафе пауза

 13:00 – 13:30 – Синдром на самозванеца и как да се справим с него?  Лили Георгиева сертифициран консултант по кариерно удовлетворение и личен брандинг

 13:30 – 14:00 Да забавим процесите на стареене с Face Yoga
Антоанета Илиева – сертифициран инструктор по Face Yoga

💆‍♀️ Демонстрация на радиочестотен уред NEWA. (Всеки който желае ще може да пробва процедурата на почистено лице и без грим.)

 Подаръци от Eucerin, СПА Деметра, Надя Петрова, Лили Георгиева, Odonata Cosmetics и студио Beauty creator.

Oтстъпки

Томбола за голямата награда радиочестотен уред NEWA

Повече за лекторите:

Д-р Киркорян е medical manager на Eucerin Bulgaria от 17 години.
Извършва консултации, прегледи и диагностика на пациенти с кожни заболявания от различно естество, като използва съвременни методи за тяхната профилактика и лечение. Има изявени интереси в областта на дерматоскопията, дерматохирургията и естетичната дерматология.

Мирена Събева е козметолог и създател на ODONATA cosmetics- магазин за био козметика. Автор на блога “Green for beauty”. Мирена е специализирана в създаването на сертифицирана козметика, като една от тях е ARVENA BOTANICALS.

Лили Георгиева от LoveMyCareer е сертифициран консултант по кариерно
удовлетворение и личен брандинг с над 3000 часа опит, бивш HR в
международни компании, лидери в своя бранш, НЛП мастър, консултант
арт-терапевт, лектор, обучител и обединител на общност. Автор е на
настолната книга за кариерна промяна с истински истории на български
жени „От любов към себе си“, както и на наръчника за радост и смисъл в
работата „Започни начисто“. Тя подкрепя клиентите си да постигнат удовлетворение, смисъл и радост в работата – в настоящата или нова професия, позиция, компания или бизнес, както и развиват личния си бранд, така че да бъдат предпочитани от онези
компании или клиенти, на които могат да бъдат най-полезни.

Антоанета Илиева – сертифициран инструктор по Face Yoga

Сертифициран Face Yoga инструктор по метода на световно признатия експерт в тази област Даниел Колинс. Преминала обучение по фейсбилдинг по метода на руската школа на Женя Баглик. Завършила обучение за масаж на лице при Цветелин Мишовски, физиотерапевт на Националния ансамбъл по художествена гимнастика и създател на физиотерапевтичен център TobeFit. Завършила и обучение по самомасаж на известният нутриционист Ума Гош.

Илияна Кръстева

Илияна Кръстева е собственик на първия салон за красота с холистичен подход „Beauty creator“. Нейната концепция е “Стремежът за красота започва отвътре” и за това в салона се работи за цялостното благополучие на човек. Като това включва продажба на био и натурална грим бяла козметика, както оздравителни процедури и събития за личностно и духовно развитие. По образование Илияна е козметик, а по професия – гримьор, работата ѝ в beauty грима, театъра и киното ѝ дава широк поглед в изкуството с грима. През 2023г. тя пусна серум с натурални масла като възстановяваща грижа за кожата на лицето – ROSE GOLD DROPSколичество за Събитие „Красотата като начин на живот“

Shopping Cart