Предимства на радиочестотния лифтинг

С напредването на годините бръчките и отпуснатата кожа стават все по-притеснителни за повечето жени. Но трябва ли да прибягваме до игли и скъпи процедури, за да постигнем реални и видими резултати? Отговорът е не. Има нехирургичен начин против стареене, който дава значителни дълготрайни резултати и това е радиочестотния лифтинг. Едно от най-утвърдените терапии за лице днес. Какви са предимствата на радиочестотния лифтинг, ще разберете от статията ни?

Радиочестотната терапия се използва за подобряване на кожата от десетилетия. Това е една от клинично утвърдените технологии за стягане на кожата. Напълно безболезнена, безопасна и неинвазивна, тя се превръща в предпочитана терапия против стареене за професионалистите в индустрията по целия свят.

Радиочестотния лифтинг работи, като използва енергийни вълни – известни като радиовълни. Тези вълни проникват в кожата ни в нейния по-дълбок слой – дермата. Радиовълните произвеждат лека топлина при контакт с кожата, като стимулират естественото производство на колаген и еластин в кожата, два основни протеина, които намаляват с 1% всяка година след 25 годишна възраст.

Предимства на радиочестотния лифтинг

  • Доказано видимо намалява бръчките и фините линии
  • Безболезнено е
  • Има много минимални странични ефекти
  • Може да се направи у дома с радиочестотен уред NEWA
  • Неинвазивен начин за подмладяване
  • Стимулира производството на нов колаген
  • Подобрява стягането на кожата
  • Подходящ за чувствителна кожа

Доказани резултати


Според клинично проучване, представено на FDA с лица , които са използвали радиочестотния уред NEWA за период от три месеца (3 пъти седмично през първите 4 седмици и два пъти седмично през останалите 8 седмици), резултатите са впечатляващи. 100% от участниците показаха подобрение в общия вид на бръчките. В допълнение, 84% показват подобрение в еластичността на кожата и 75,6% показват увеличение на съдържанието на колаген в кожата.

Тъй като радиочестотния лифтинг се фокусира върху стимулирането на естественото производство на колаген и еластин в кожата Ви, тези резултати за стягане на кожата също са по-дълготрайни от терапия с микроток и се подобряват с течение на времето.

Някои хора може да изпитат леко зачервяване на кожата си веднага след процедурата, но това бързо отминава или много лесно се прикрива с грим, ако бързате.

Ако нямате време да посещавате редовно естетичен център, тогава има лесно решение и то е радиочестотния уред за домашна употреба NEWA.

Поръчай тук

Shopping Cart